Κάτι λάθος κάνουν οι επικοινωνιολόγοι της Νέας Δημοκρατίας

Σύμφωνα με έγκριτο ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ άμεση ήταν η απάντηση των ιπτάμενων αναρχικών στην απειλή του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα τελειώσει τα Εξάρχεια, με μήνυμα που δεν αφήνει περιθώρια δεύτερης ερμηνείας: “Θα μας κλάσεις τα αρχίδια”.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ αναφέρει ακόμη ότι εκτός από ειδικές ασκήσεις σε ταράτσες οι ιπτάμενοι αναρχικοί εξαπολύουν συνεχόμενα τιτιβίσματα και απειλούν για καταλήψη του προσωπικού λογαριασμού του Βασίλη Κικίλια.

Παραθέτουμε τα αποδεικτικά tweets που δείχνουν πόσο σοβαρά έχουν πάρει οι Εξαρχειώτες (και όχι μόνο) τον αρχηγό της ΝΔ:

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X