Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportime», ο εργαζόμενος έχασε την δουλειά του, αφότου ο τηλεοπτικός φακός τον έπιασε να αφήνει τη σακούλα μέσα στο βαν και το στιγμιότυπο έγινε viral.

Οι κανόνες απαγορεύουν αυστηρά την κατανάλωση ποτών ή φαγητού των διαιτητών που είναι στον έλεγχο του VAR κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα οι τεχνικοί εκτός βαν είχαν κάνει την παραγγελία και όχι οι διαιτητές. Ο διανομέας, όπως εξήγησε είχε καλή πρόθεση και έβαλε μέσα στο βαν τη σακούλα με τα σουβλάκια, καθώς ήθελε να προστατεύσει την παραγγελία από κάποιο ζώο ή ανθρώπους που θα την έπαιρναν. Επιπλέον, πώς θα μπορούσε να γνωρίζει τους κανόνες του VAR;

Μπροστά στο να χαλάσει όμως η μόστρα του πρωταθλήματος, την πλήρωσε ο πιο αδύναμος. Κι ας είναι το τελευταίο πρόβλημα για τη Super League μία σακούλα με σουβλάκια σε βαν.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X