“Μόδα” φαίνεται πως έχουν γίνει τα βίντεο στα οποία ανυποψίαστοι άνθρωποι εμπλέκονται σε ένα σκηνοθετημένο συμβάν και μία κάμερα καταγράφει τις αντιδράσεις τους.

Μετά τα επιτυχημένα “πειράματα” ευαισθητοποίησης σχετικά με τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και το σχολικό bulling, ένα νέο βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά με θέμα τις απαγωγές ανηλίκων. Το φαινόμενο των “εξαφανισμένων” παιδιών έχει πάρει διαστάσεις μάστιγας σε όλο τον πλανήτη και έτσι άνθρωποι σε δρόμους της Νέας Υόρκης καλούνται να αντιδράσουν, όταν ένα φοβισμένο παιδί τους πλησιάζει και τους λέει ότι ένας άντρας το άρπαξε από το πάρκο που ήταν με τη μητέρα του.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ακόμη κι όταν το παιδί αισθάνεται ότι απειλείται, ο φόβος δεν το αφήνει να ζητήσει βοήθεια και γίνεται έρμαιο του απαγωγέα του.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X