«Από τον αγώνα δρόμου στον δρόμο του αγώνα» με αυτό το σύνθημα απεργούν σήμερα οι delivery-κούριερ-εξωτερικοί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ζητώντας μεταξύ άλλων εταιρικό μηχανάκι παροχή ατομικών μέσων προστασίας και την ένταξή τους στην κατηγορία των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων.

Η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλων πραγματοποιεί μοτοπορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Φωτορεπορτάζ: Α. Κ.

Από τη συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως:

 

Από τη μοτοπορεία που βρίσκεται σε εξέλιξη:

 

Έξω από το υπουργείο Εργασίας:

 

«Όχι άλλο αίμα εργατών για τα κέρδη των αφεντικών» το σύνθημα στο γιγαντοπανό που άπλωσαν οι απεργοί μπροστά από τη Βουλή.

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια