Μια 50χρονη γυναίκα που δούλευε ως αποκλειστική νοσοκόμα στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας πήδηξε από το μπαλκόνι του νοσοκομείου το πρωί του Σαββάτου γιατί φοβήθηκε τον έλεγχο της αστυνομίας.

Η γυναίκα, που φαίνεται πως ήταν μετανάστρια από την Αρμενία ή τη Γεωργια, εργαζόταν ως αποκλειστική νοσοκόμα, χωρίς όμως να διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα και γι’ αυτό μόλις αντιλήφθηκε ότι πραγματοποιούνταν έλεγχος, φοβήθηκε, πήγε να κρυφτεί, αλλά τελικά αποφάσισε να πηδήξει από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου. Από την πτώση υπέστη πολλαπλά τραύματα και μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου, όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο τι είδους έλεγχος γινόταν και από ποιον, καθώς κάποιοι ανέφεραν ότι ήταν αστυνομικός έλεγχος, ενώ άλλοι ότι γινόταν από τον φύλακα σεκιούριτι, κάτι που δεν προβλέπεται από κανέναν κανονισμό. Γι’ αυτό για το περιστατικό έχει διαταχθε ΕΔΕ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X