Ημερομηνία: Πέμπτη 21 Απριλίου, ώρα έναρξης: 21:30

Χώρος: “Το Ποτάμι” , Συγγρού 12 & Γ.Ολυμπίου 27 – 29 (Κουκάκι, Αθήνα)

riverbedpotami2104

Οι RIVERBED δημιουργήθηκαν στα μέσα του 2012. Κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο “Face of Reality” από την Cobalt Music τον Φεβρουάριο του 2014. Ο ήχος της μπάντας μας ταξιδεύει στη δεκαετία του 1970 και κινείται σε rock και hard rock μονοπάτια. Πρόσφατα, με ανανεωμένη σύνθεση, ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του δεύτερου δίσκου τους, μέρος του οποίου θα παρουσιάσουν στο προσεχές live, μαζί με γνωστά διασκευασμένα rock κομμάτια.

Μια γεύση από τον νέο δίσκο μπορείτε να πάρετε από το album teaser:

Στοιχεία επικοινωνίας:
facebook: www.facebook.com/riverbedtheband
YouTube: www.youtube.com/riverbedtheband

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X