Το Μυρμήγκι δούλεψε σκληρά και μετά από 2 χρόνια γεμάτα μεράκι και δημιουργικότητα, αποφασίζει να ξεκουραστεί.

Απόψε στις 9 το βράδυ κάνει αποχαιρετιστήριο πάρτυ και καλεί όσους πέρασαν χρόνο στα τραπεζάκια και τη μπάρα του να πιουν όλοι μαζί ένα τελευταίο ποτό. Ίσως και ακόμη ένα. Άντε κι ένα παραπάνω..

Ραντεβού στο Μυρμήγκι λοιπόν, το στέκι που θα μας μείνει ως εκείνη η γωνιά που έπαιζε jazz και rock, είχε τα πιο όμορφα γκράφιτι και παρεΐστικο κλίμα.

Θα βρείτε εδώ το event που έχει φτιαχτεί για απόψε.

Και εδώ περισσότερα για την ιστορία του μαγαζιού.

myrmigi2

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια