Οι Χρυσαυγίτες βγήκαν προς άγραν ψήφων στις πληγείσες περιοχές, θέλοντας να δείξουν το κοινωνικό πρόσωπο που δεν έχουν, μιας και ποτέ δεν έχουν σταθεί στο πλευρό κατοίκων που παλεύουν για τη διατήρηση του περιβάλλοντος στο οποίο ζουν, αλλά σταθερά και μέσα από τη Βουλή έχουν υποστηρίξει το συμφέρον των λίγων. Μετά το σόου Κασιδιάρη να σβήσει τη φωτιά με ένα κλαδί, η απάντηση ήρθε από τους ίδιους τους πληγέντες.

“SOS!!! ALERT!!! ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ!! Σήμερα το βράδυ υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας του παρακάτω συμβάντος: Ένας μπαμπάς με δύο κοριτσάκια σε ένα τζιπ σταματούν από πόρτα σε πόρτα και προσφέρουν σε όποιον χρειάζεται νερά, κεριά και φακούς. Προπορεύεται ένα μικρό κόκκινο αυτοκίνητο από το οποίο κατεβαίνουν δύο νεαροί με μπλούζες της Χρυσής Αυγής. Πλησιάζουν μια κυρία και της προσφέρουν νερό. «Από φασίστες δεν παίρνω ούτε νερό» απαντά εκείνη κι ο νεαρός εκνευρισμένος της πετάει ένα μπουκάλι νερό στα πόδια που σπάει. Σπεύδει σε βοήθεια της κυρίας ο μπαμπάς, πάει να γίνει μια μανούρα, τα κοριτσάκια παρακολουθούν έντρομα και ξαφνικά, ως από μηχανής Θεός, πετιέται από ένα άλλο αυτοκίνητο ένας ΘΕΟΣ και τον ακούω να τους φωνάζει «Πάρτε τον πούλο τώρα γιατί θα σας γ…σω και τους δύο». Οι νεαροί κάνουν μεταβολή, μπαίνουν στο αυτοκίνητο και φεύγουν… Στο ΜΑΤΙ της αλληλεγγύης όπου έδωσαν μάχη με αυταπάρνηση ο Ρούμελ, ο Σλάβι κι ένα σωρό άλλοι αλλοδαποί φίλοι που προτίμησαν να ρίχνουν νερά με κουβάδες στα ξένα σπίτια και να βοηθούν ανθρώπους να κατέβουν στη θάλασσα αντί να κατέβουν οι ίδιοι, δεν χωρούν φασίστες.”

Αναδημοσίευση από το προφίλ της Elektra Kilimiri στο facebook.

Την ώρα της καταστροφής οι Χρυσαυγίτες:

Χρυσαυγίτες τραυμάτισαν τέσσερις ανθρώπους στη Θεσσαλονίκη

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια