Ιδιοκτήτης στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ είχε μια ασυνήθιστη ημέρα όταν ξύπνησε και αντίκρισε μια πελώρια αρκούδα να έχει μπει μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του.

«Σηκώθηκα πάω στους θάμνους και να μπροστά μου μια αρκούδα να πηδά τον φράκτη μου», είπε στο Associated Press ο Μαρκ Χάου.

Αμέσως, κλείστηκε στο σπίτι του, που βρίσκεται στην Αλταντίνα. Ωστόσο, από περιέργεια, κοίταξε από το παράθυρο για να δει τι συμβαίνει. Τότε, είδε την αρκούδα να έχει μπει στο τζακούζι του και να πλατσουρίζει.

Μάλιστα, όπως εξήγησε, το μεγαλόσωμο θηλαστικό ήπιε ένα κοκτέιλ «μαργαρίτα» που είχε αφήσει στη μέση ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Εν συνεχεία, το έριξε στον ύπνο αλλά ξύπνησε και έφυγε προτού φθάσει η αστυνομία, που είχε στο μεταξύ δεχθεί έξι κλήσεις.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X