Ένας ματατζής κι ένας άντρας που φοράει μπλουζάκι της νεοναζιστικής ομάδας οπαδών της Ρόμα με το όνομα “Opposta Fazione”, που δεν γνωρίζουμε εάν είναι ή όχι αστυνομικός κι αυτός κάθονται δίπλα δίπλα στα Εξάρχεια.

Η φωτογραφία σύμφωνα με τον Yiannis Baboulias τραβήχτηκε σήμερα στα Εξάρχεια, μόλις λίγες μέρες μετά την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση καταλήψεων στέγης προσφύγων.

Οι νεοναζιστές οπαδοί της Opposta Fazione είναι γνωστοί για τα πογκρόμ εναντίον μεταναστών.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια