Πέρασες σαν αέρας, εμπόδια υπήρχαν μόνο στην φαντασία, η κάθε αμφιβολία έγινε σκόνη. Κάθεσαι εκεί και με κοιτάς σαν να προκαλείς την καταστροφή σου. Κι εγώ αμήχανος στέκω και σε θαυμάζω.

“Και που θα φτάσει αυτό” σκεφτόμαστε φωναχτά, αλλόκοτος συνειρμός λέξεις που χορεύουν μεθυσμένες σε βλέμματα ακούσια

“Κι όπου φτάσει αυτό” ο ρόλος των σωμάτων, το πλησίασμα των χειλιών. Ένα “αυτό” μια έκρηξη, ένας σπαραγμός, μια λύτρωση, ένα θα τα ξαναπούμε, “αυτό” δεν τελειώνει.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

About The Author

Ο Άρης Γάρος είναι δημοσιογράφος. Ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο της Κρήτης. Στον ελεύθερο του χρόνο παρατηρεί τους ανθρώπους, τη ζωή εκεί έξω, ακούει μουσική (δηλαδή να ανακαλύπτει ξανά και ξανά πόσους δίσκους έχει βγάλει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου) και διαβάζει βιβλία με αλλόκοτους συνδυασμούς μεταξύ τους (πχ πολιτική φιλοσοφία με αστυνομικό μυθιστόρημα)

Related Posts