Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σκέφτονται κάθε μέρα, πρώτα όλους τους άλλους και μετά τον εαυτό τους. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν τον λόγο.

 

Τις περισσότερες φορές μάλιστα, αυτοί που δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει να βοηθάς κάποιον χωρίς να ζητάς κάτι ως αντάλλαγμα, όταν βλέπουν μια πράξη ανθρωπιάς μπροστά τους, απορούν ή ακόμα και περιφρονούν αυτόν που την κάνει, θεωρώντας τον αφελή. Ειδικά σε τόσο δύσκολους καιρούς οικονομικά το να δώσεις το φαγητό σου σε έναν συνάνθρωπο, ή ακόμα και σε σκύλο όπως στο βίντεο, δεν είναι πράξη ανθρωπιάς, αλλά αφέλεια για εκείνους.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ανταμείβεται κάποιος υλικά ή οικονομικά κάνοντας καλές πράξεις και βοηθώντας τους συνανθρώπους του. Δεν θα γίνει πλουσιότερος ούτε θα τον δείξει η τηλεόραση. Θα παραμένει ανώνυμος. Αλλά θα είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος σε συναισθήματα. Είναι κάθε μέρα μάρτυρας χαρούμενων περιστατικών.

Νιώθει αυτά που δεν μπορεί να αγοράσουν τα χρήματα. Την αγάπη και την ευτυχία. Τι άλλο θα μπορούσες να ζητήσεις στη ζωή σου;

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια