Με απειλές κατά πάντων απάντησε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην ποινική δίωξη για δωροδοκία που του ασκήθηκε από τους Εισαγγελείς Διαφθοράς για την υπόθεση της Novartis.

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. δεν έκρυψε την οργή του επαναλαμβάνοντας πως πρόκειται για «σκευωρία» με «πολιτικούς σκοπούς και επιδιώξεις».

Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε σε νέα στοιχεία που «δείχνουν κατάχρηση εξουσίας» και χαρακτήρισε την άσκηση δίωξης εις βάρος του ως τον «τελευταίο σπασμό του ‘‘Ρασπούτιν’’».

Ο Ανδρέας Λοβόρδος κατήγγειλε (ΣΚΑΪ), πως επώνυμος μάρτυρας έδινε χρήματα σε έναν από τους «κουκουλοφόρους» μάρτυρες για να καταθέσει «συγκεκριμένα πράγματα». Παράλληλα, ανέφερε ότι ένας εκ των μαρτύρων πήγε με τον δικηγόρο του στον ανακριτή και κατέθεσε υπόμνημα σύμφωνα με το οποίο «άλλα έλεγε και άλλα έγραφαν και δεν του έδειχναν στο τέλος τι είχε πει».

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, η εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Τουλουπάκη ξαναστέλνει τη δικογραφία στη Βουλή χωρίς λόγο, με στόχο να πει ότι «αρχειοθετώ όλο τον κόσμο άλλα να, κάτι βρήκα».

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η άσκηση ποινικής δίωξης ο Ανδρέας Λοβέρδος έσπευσε να δηλώσει ότι θα νικήσει «χωρίς προνόμια και προσχήματα» ενώ λίγες ώρες αργότερα δήλωσε: «Θα τους τσακίσω, θα τους διαλύσω με τα προνόμια που διαθέτει ο απλός Έλληνας πολίτης, όχι με τα προνόμια βουλευτών και υπουργών».

Τέλος, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής τόνισε (ΑΝΤ1): «Δίνω λόγο τιμής, χωρίς πάθος αλλά και χωρίς οίκτο, θα τους πάω μέχρι τον τελευταίο στο σκαμνί για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, μεταξύ των οποίων και για κατάχρηση εξουσίας».

*Αλιευμένο από την efsyn.gr.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια