Ένα φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων στο κέντρο της Βαρκελώνης, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε το συμβάν και έκανε λόγο, μέσω Twitter, για αρκετούς τραυματίες.

Άλλες αναφορές θέλουν δύο άτομα να έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ένας χρήστης του Twitter ανέφερε ότι το φορτηγάκι κατέληξε στην πρόσοψη εστιατορίου, ενώ η περιοχή έχει γεμίσει πάνοπλους αστυνομικούς.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη La Ramba, τον διάσημο τουριστικό δρόμο της Βαρκελώνης, έξω από γνωστό εμπορικό κέντρο της περιοχής.

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών με ανάρτηση στο Twitter αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη περιστατικό στην Placa Catalunya προειδοποιώντας τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή. Ακόμη, ζήτησαν να κλείσουν το μετρό και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς, της περιοχής.

Οι αρχές αναζητούν τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος διέφυγε με τα πόδια, σύμφωνα με το El Nacional.

Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές για εισβολή ενόπλων σε εστιατόριο, λίγο μετά το περιστατικό.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

[Live] Van crashes into dozens of people in Barcelona – media reports Read more about this: http://bit.ly/2uM9pU8

Δημοσιεύτηκε από Euronews English στις Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

 

Πηγή: AlfaVita.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια