Ο απαράδεκτος εργοδότης στο Βαρθολομιό δεν ανέχθηκε ότι έχασε τον καφέ της συζύγου του εργαζόμενου του, και τον απέλυσε αφήνοντας τον άνεργο!

Μία φωτογραφία, της γυναίκας του, από το μπαλκόνι του σπιτιού στάθηκε “μοιραία” για εργαζόμενο στο Βαρθολομιό Ηλείας, που απολύθηκε από την δουλειά του. Την ιστορία την εξηγεί σύντομα η σύζυγός του στο facebook.


Απορούμε πως ο εργοδότης αυτός δεν ξεκίνησε και κάνα έρανο για να μαζέψει το 1€, 1,5€ που έχασε! Τώρα, παίζει ο λόγος να ήταν άλλος και να ήταν πρόφαση αυτό, πάντως ο λόγος απόλυσης ήταν αυτός!

Τα νέα ήθη στην εργασιακή ζούγκλα που ζούμε προστάζουν το σόι του εργαζόμενου και οι φίλοι του να διαλέγουν το μαγαζί που εργάζεται, διαφορετικά να φάει σκατά! Αυτά συμβαίνουν στην μπανανία, που ονομάζεται Ελλάδα!

Αλιευμένο από katiousa.gr.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια