Ο Βασίλης Γισδάκης με τον συνθέτη Δαμιανό Πάντα για μία μοναδική εμφάνιση στη μουσική σκηνή “Σφίγγα”

Παρασκευή 20 Μαΐου

Συμμετέχουν φιλικά ο Σταύρος Σιόλας και η Μπέττυ Χαρλαύτη

Ο Βασίλης Γισδάκης, ο τελευταίος ερμηνευτής του Μάνου Χατζιδάκι, και ο πρωτοεμφανιζόμενος συνθέτης Δαμιανός Πάντας θα βρίσκονται για μία μοναδική βραδιά στη μουσική σκηνή “Σφίγγα” την Παρασκευή 20 Μαΐου παρουσιάζοντας αγαπημένα τους τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και την κοινή τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Της ημέρας τα σκοτάδια” (Βίκυ του λάθους, Ο βραχνάς, Μεγάλη νύχτα, Κραυγή, Παιδικό).

Από τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Μίκη Θεοδωράκη, από τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Θάνο Μικρούτσικο, από τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Δημήτρη Λάγιο, αλλά και από νεότερους δημιουργούς, ο Βασίλης Γισδάκης παρέα με τον συνθέτη Δαμιανό Πάντα στο πιάνο επιλέγουν τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια ενώ παράλληλα, θα παρουσιάσουν τα τραγούδια από το album «Της ημέρας τα σκοτάδια», που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από τις εκδόσεις “Μετρονόμος”.

Καλεσμένοι στην παρέα τους για αυτήν τη ξεχωριστή μουσική βραδιά θα είναι ο Σταύρος Σιόλας, ερμηνευτής αλλά και δημιουργός εξαιρετικών τραγουδιών όπως “Της άρνης το νερό” και “Διόδια” και η Μπέττυ Χαρλαύτη, γνωστή από τις συνεργασίες της με τον Μίκη Θεοδωράκη.

Μαζί τους οι μουσικοί Νίκος Ρούλος στο κοντραμπάσο, Σταύρος Παργινός στο τσέλο, Κωστής Αφεντάκης στα τύμπανα και Αλέξανδρος Καραμπίλας στο μπουζούκι και τις κιθάρες.

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Παρασκευή 20 Μαΐου
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfiggamusic@gmail.com
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X