Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και προκαταρκτική έρευνα εναντίον του αυτοανακηρυχθέντος «προέδρου» Χουάν Γκουαϊδό διέταξε ο γενικός εισαγγελέας της Βενεζουέλας Τάρεκ Γουίλιαμ Σάαμπ.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της έρευνας ο εισαγγελέας διέταξε επίσης το μπλοκάρισμα των τραπεζικών λογαριασμών και την κατάσχεση των κινητών τηλεφώνων του Γκουαϊδό.

«Υπάρχει ένας πολίτης που τις τελευταίες ημέρες παραβιάζει το Σύνταγμα και παίρνουμε προληπτικά μέτρα γι’ αυτό» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάαμπ.

Από την πλευρά του ο Γκουαϊδό απάντησε πως«δεν είναι δυνατόν να με σταματήσουν οι απειλές ή οι διώξεις και δεν πρόκειται να σταματήσουν τον αγώνα μας».

*Αλιευμένο από tvxs

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια