Το συνεργατικό βιβλιοπωλείο “Ακυβέρνητες Πολιτείες” και οι εκδόσεις ΚΨΜ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Μαργαρίτη «Ήταν ένα μικρό καράβι.. – Ιστορικά και πολιτικά σημειώματα στον καιρό της κρίσης»

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Γιώργος Λεοντιάδης, ιστορικός, Γιώργος Χρανιώτης, ιστορικός και ο συγγραφέας, Γιώργος Μαργαρίτης, καθηγητής ιστορίας στο τμήμα Πολιτικών επιστημών του ΑΠΘ.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Απόστολος Λυκεσάς.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο κτίριο της ΕΔΟΘ, Προξένου Κορομηλά 51, 4ος ορ.

Το event στο facebook

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια