Το συνεργατικό βιβλιοπωλείο Ακυβέρνητες Πολιτείες έχει την χαρά να σας προσκαλέσει στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Ποταμιάνου “Οι Νοικοκυραίοι”, Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 18.30 στον χώρο της ΕΔΟΘ (Πρ. Κορομηλά 51 στον 4ο όροφο).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι
Γιώργος Μαργαρίτης, τμήμα Πολιτικής Επιστήμης, ΑΠΘ
Άννα Μαχαιρά, τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Κώστας Παλούκης, ιστορικός, Ιστορικό αρχείο ΟΛΘ
& ο συγγραφέας, τμήμα Πολιτικής Επιστήμης, Πανεπιστήμιο Κρήτης

Την εκδήλωση συντονίζει ο Λουκής Χασιώτης, τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας, ΑΠΘ.

 

Το event στο facebook

noikokyraioi-akyvernhtes-afisa-01

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια