Μετά από 6 χρόνια το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ προχωρά στην πρώτη παραγωγή κόλας. Ένα βήμα μπροστά τόσο για την παραγωγή του εργοστασίου, αλλά και για την παραμονή του σε εργατικά χέρια, όπως υποστηρίζουν και οι εργαζόμενοι.

“Βήμα – Βήμα ξαναβάζουμε το εργοστάσιο μπροστά .
Σήμερα έγιναν εργασίες συντήρησης στην γραμμή παραγωγής Κ1 και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έχουμε την πρώτη παραγωγή κόλας μετά από κοντά έξι χρόνια!
Επίσης με την βοήθεια της διεθνούς καμπάνιας εργατικής και κοινωνικής αλληλεγγύης καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα ποσό για να αγοράσουμε το πρώτο μας φορτηγάκι. Ήδη από εχθές είναι σε “αποστολή” στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ της Λάρισας.
“Και τώρα ο λόγος ανήκει και πάλι, όπως από την πρώτη στιγμή αυτής της πορείας, σε όλους/ες μας.
Ας κάνουμε για άλλη μια φορά ξεκάθαρο προς κάθε εξουσία, με όλα τα αγωνιστικά και αλληλέγγυα μέσα που διαθέτουμε, ότι η ΒΙΟΜΕ θα μείνει σε χέρια εργατικά, ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε αυτά που με πολύ κόπο και αγώνα δημιουργήσαμε και μας κράτησαν στη ζωή δημιουργώντας μια νέα ζωή, ότι το δίκαιο της αντίστασης θα βρει τους τρόπους να επιβληθεί τελικά πάνω στη θεσμοθετημένη ανομία και στο δίκαιο της κυριαρχίας.”
Αγωνιστικά
Οι εργαζόμενοι στην Σ.Ε. ΒΙΟ.ΜΕ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]