Βροχή αντικειμένων χτες στο γήπεδο της Miribilla, στο Bilbao, αλλά βροχή γεμάτη τρυφερότητα.  Μετά από πρωτοβουλία της ομάδας σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό της Χώρας των Βάσκων, οι φίλοι της Bilbao έλουσαν το παρκέ με λούτρινα ζωάκια, τα οποία πρόκειται να κρατούν στο εξής συντροφιά σε παιδιά που την έχουν ανάγκη. Μια βροχή μας σώζει.

 

 

*Αλιευμένο από το Ball Dont Lie

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X