Φρικτό θάνατο βίωσε ένας σκύλος που πέθανε κλεισμένος μέσα σε ένα αυτοκίνητο, όπου τον είχε εγκαταλείψει ο ιδιοκτήτης του

Φρικτό τέλος είχε ένας σκύλος, τον οποίο εγκατέλειψε κλειδωμένο στο αυτοκίνητο ο ιδιοκτήτης του, με αποτέλεσμα να πεθάνει αβοήθητος λόγω ζέστης. Το περιστατικό συνέβη στον Βόλο, συγκεκριμένα σε παράδρομο της ΠΑΘΕ Αλμυρού, στο ύψος του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στον παράδρομο και εντοπίστηκε από περαστικούς με τον σκύλο κλειδωμένο μέσα, σε υψηλές μάλιστα θερμοκρασίες, χωρίς κανείς να ξέρει πόσες ημέρες ήταν σε εκείνη τη θέση.

Οι περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, που διέρρηξαν το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να δώσουν νερό στο ζώο αλλά εκείνο δεν είχε τις αισθήσεις του. Αμέσως μετέφεραν τον σκύλο σε κτηνίατρο όπου διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρός.

Ο 47χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, προφανώς και του σκύλου, αναζητείται για να συλληφθεί για παράβαση των ειδικών ποινικών νόμων, στους οποίους περιλαμβάνεται και η νομοθεσία περί ζώων. Από την μέχρι στιγμής έρευνα για τον εντοπισμό του έχει διαπιστωθεί πως δεν διαμένει στον Αλμυρό.

*Αλιευμένο από τη Lifo.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια