Ξεχωριστή Τσικνοπέμπτη μας υπόσχονται στο Μυρμήγκι (Ζωοδόχου Πηγής 24)! Ο Blue John, κατά κόσμον Γιάννης Πανέρης θα μας χαρίσει μια Blues βραδιά, διασκευάζοντας κομμάτια από Robert Johnson, Muddy Waters, J.Lee Hooker μέχρι J. Cash.

myrmigiH blues βραδιά στο Μυρμήγκι ξεκινά στις 9. Εκτός από καλές μουσικές θα βρείτε ακόμα φτηνά και καλά ποτά, μεζέδες που θα απολαύσετε. Μια ζεστή γωνιά, που θα κάνετε στέκι σας!

Το Μυρμήγκι στα social media.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X