Βίντεο-ντοκιμαντέρ, ένα χρόνο μετά τις αιματοχυσίες στη Γάζα, κατά τις οποίες προκλήθηκε ο θάνατος 2.251 Παλαιστινίων, ανάμεσά τους 551 παιδιά. Συντρίμμια, δυσκολία πρόσβασης σε βασικά αγαθά, σοβαρές ελλείψεις σε υποδομές και ανθρώπινος πόνος συνθέτουν την επόμενη μέρα. Δέκα λεπτά που δείχνουν την τραγική κατάσταση στη Γάζα, που εξακολουθεί να βρίσκεται στο σημείο μηδέν, ακριβώς ένα καλοκαίρι μετά.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια