Την ώρα που πληθαίνουν οι εικόνες από τη σκληρή καταστολή αστυνομικών σε διαδηλωτές στο Παρίσι, κυκλοφορεί ταυτόχρονα και ένα άλλο βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να κρατούν εντελώς διαφορετική στάση.

Απέναντι στο συγκεντρωμένο πλήθος οι αστυνομικοί όχι μόνο δεν προτάσσουν τα γκλοπ τους και δεν ρίχνουν χημικά, αλλά βγάζουν τα κράνη τους, θέλοντας έτσι να δείξουν τον σεβασμό και την αλληλεγγύη τους στο συγκεντρωμένο πλήθος και στις κινητοποιήσεις ενάντια στην κυβέρνηση.

Όπως ήταν φυσικό οι διαδηλωτές ενθουσιάστηκαν με την ενέργεια και άρχισαν να χειροκροτούν.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια