Γάτες μυστηριώδεις, αινιγματικές, νωχελικές αλλά και με το ένστικτο του κυνηγού στα μάτια τους, όλες σε ασπρόμαυρο φόντο, με μια δόση από φιλμ νουάρ.

Ή θα τις λατρεύεις ή θα τις μισείς. Δεν υπάρχει συχνά ένα ενδιάμεσο συναίσθημα για τις γάτες. Η ομορφιά και η χάρη τους, όμως, δεν γίνεται να είναι αμφιλεγόμενες. Σαν αιλουροειδή που είναι, έχουν τη χάρη να ελίσσονται, να γίνονται οι καλύτεροι κυνηγοί αλλά και να έχουν μια μοναδική νωχελικότητα.

blackcat8

Ακόμη κι αν η γάτα δεν είναι ο «καλύτερος φίλος» του ανθρώπου όπως χαρακτηρίζουν οι περισσότεροι τον σκύλο, αποτελεί την ιδανική συντροφιά για όσους αγαπάνε την ανεξάρτητη και άγρια φύση των αιλουροειδών σε συνδυασμό με την απαράμιλλη ομορφιά τους.

blackcat3

blackcat2

Η Παγκόσμια Ημέρα Γάτας, μπορεί να πέρασε, καθώς γιορτάζεται στις 8 Αυγούστου, αλλά για τους λάτρεις των μικρών οικόσιτων αιλουροειδών η «γιορτή» δεν σταματά ποτέ.

Ο φωτογραφικός φακός αγαπάει τις γάτες και το αποδεικνύει απαθανατίζοντάς τες σε στιγμές ηρεμίας αλλά και εγρήγορσης.

blackcat7

blackcat1

Μυστηριώδειςς, αινιγματικές, νωχελικές αλλά και με το ένστικτο του κυνηγού στα μάτια τους, όλες σε ασπρόμαυρο φόντο, με μια δόση από φιλμ νουάρ.

blackcat9

blackcat5

 

blackcat6

blackcat12

blackcat10

blackcat11

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

About The Author

Μελίνα Βελιμέζη

Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε όμως σε δύο πόλεις, σε πολύ μικρή ηλικία στη Λαμία-και τα καλοκαίρια στο χωριό-και ύστερα μόνιμος κάτοικος Αθήνας. Όταν τέλειωσε το σχολείο και δήλωνε τη σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, έβλεπε όπως τα περισσότερα παιδιά πιο ρομαντικά την ιδέα της δημοσιογραφίας. Αργότερα, δουλεύοντας, συνειδητοποίησε ότι η δουλειά είναι πάντα δουλειά και για ένα τόνο διαφέρει από τη δουλεία. Πέρασε από διάφορα διαδικτυακά μέσα μέχρι να καταλήξει να την κερδίσει η διεθνής επικαιρότητα και το ραδιόφωνο. Στην ομάδα του 3point όμως και την αυτοδιαχείριση βρήκε αυτό που έλειπε από την δημοσιογραφική της καθημερινότητα, το πάθος για κάτι συλλογικό, γράφοντας ελεύθερα χωρίς αφεντικά πάνω από το κεφάλι της για όσα αλλού δεν θα μπορούσε να εκφράσει.

Related Posts

X