Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με την γιαγιά που τα ψάλλει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καλώντας τον κόσμο να του δείξει «την κακία και τη μοβορία» του.

«Να δείξτε του Μητσοτάκη την κακία και τη μοβορία. Έπιασε και τους πεθαμένους για να βγει να κυβερνήσει. Αν ο κόσμος δεν έχει μνήμη ας πάει να τον ψηφίσει. Εγώ γέρασα, εγώ δεν τον ψηφίζω, να σκεφτεί ο κόσμος τα 50 χρόνια που ήταν επάνω τι κάνανε» είπε η ηλικιωμένη κυρία στην κάμερα του Open σε ρεπορτάζ σε λαϊκή, κι έγινε viral.

«Ποιος έκοψε τις συντάξεις», αναρωτιέται στο τέλος η ηλικιωμένη.

 

*Αλιευμένο από tvxs

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X