Σήμερα η τρίχρονη Γεωργία-Ταξιαρχούλα αλλάζει περιβάλλον.
Από τις φυλακές της Θήβας που ζει από έξι μηνών μαζί με την καταδικασμένη μητέρα της-μωρά σε φυλακή- μεταφέρεται σε ίδρυμα.
Αυτό γίνεται γιατί ένα δικαστήριο αποφάσισε να μην χορηγήσει διακοπή ποινής στην μητέρα δηλαδή ουσιαστικά αναστολή ποινής μέχρι το εφετείο παρόλο που υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.
Γνωστή διαμονή, επιστολή εργοδότη ότι θα την προσλάβει αν γινόταν δεκτή η διακοπή ποινής, καμία περίπτωση τέλεσης του αδικήματος για το οποίο καταδικάστηκε ,μαρτυρίες ομάδας ενεργών πολιτών ότι θα την βοηθήσουν και φυσικά σοβαρή βλάβη στην οικογένεια.
Σήμερα η μικρή Ταξιαρχούλα θα αποχωριστεί την μητέρα της με την οποία ζούσε 24 ώρες το 24ωρο για να βγεί στον έξω κόσμο που δεν έχει ξαναδεί…..και να τον γνωρίσει μέσα από το ίδρυμα.
Η μικρή αυτή όπως και η μητέρα της είχαν την ατυχία να γεννηθούν Ρομά και δεν είναι Γεωργιάδης, Μαρτίνης,καταχραστές δημοσίου χρήματος, Γεωργόπουλοι, δεν είχαν την Ενέργκα να κλέβουν τον ΕΝΦΙΑ για να δικαιούνται αυτονοήτως ΑΝΑΣΤΟΛΗ.
Θα συνεχίσουν να τραβούν τον Γολγοθά τους προς δόξα της ανελέητης για τους φτωχούς και αποκλεισμένους ελληνικής δικαιοσύνης.
Σιχάθηκα

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X