«Ο Φύσσας ζει, τσακίστε τους ναζί.» «Φασίστες, κουφάλες έρχονται κρεμάλες.»
Φασίστες έρχονται μπουνιές, κλωτσιές, έρχονται σιδερογροθιές, έρχονται μαχαίρια και παλούκια, έρχονται στρατόπεδα συγκέντρωσης και θάλαμοι αερίων και φούρνοι, για να σας κάνουμε σαπούνια, για να σας εξαλείψουμε, γιατί είστε υπάνθρωποι που μιαίνετε το ανθρώπινο είδος.

 

«Ο Φύσσας ζει, ξυπνήστε τους ναζί.»
Γιατί οι φασίστες είναι τα απολωλότα πρόβατα και χρειάζονται ένα ξυπνητήρι, για να ξαναμπούν στο σωστό δρόμο της αγάπης. Μόνο αν τους μιλήσεις, αν περιθάλψεις κάτω από τις φτερούγες σου αυτά τα δύστυχα πλάσματα, αν τους δώσεις αγάπη και προδέρμ και ένα μπιμπερό με γαλατάκι πριν πέσουν για ύπνο στο κρεβατάκι τους, θα βρουν το μονοπάτι της λύτρωσης.

 

Το όνομα ενός ανθρώπου καραμελίτσα στο στόμα της χοντροκομμένης σου ιδεολογίας. Γιατί εδώ, που έχουμε φτάσει το πρώτο μέλημα όλων είναι να βρούμε και να πείσουμε ποιος την έχει “μεγαλύτερη” την ιδεολογία του. Και πρέπει να υπερισχύσει ΕΝΑΣ τρόπος σκέψης, ΕΝΑΣ δρόμος δράσης γιατί αυτός είναι ο σωστός. Γιατί δεν υπάρχουν άλλοι “σωστοί” τρόποι σκέψης, άλλοι “σωστοί” δρόμοι δράσης. Να στερηθεί η ελευθερία όλων των άλλων διαφορετικών τρόπων σκέψης, να υπερισχύσει αυτό που έχεις εσύ στο κεφάλι σου ή όπου αλλού το έχεις. Μάντεψε μαλάκα: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

 

Τα ξαναλέμε, λοιπόν, στην επόμενη συναυλία του επόμενου νεκρού από χέρι φασίστα. Φρόντισε να μην είσαι εσύ ο δολοφόνος.

 

Με αφορμή την “τελετή λήξης” της συναυλίας στη μνήμη του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα στο Σύνταγμα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια