Με αφορμή το γκολ που πέτυχε ο μικρός Τζέι Μπίτι, οπαδός τους Σέλτικ, που πάσχει από σύνδρομο Down, στο περιθώριο του αγώνα Χάμιλτον Σέλτικ, ο Γιώργος Σαμαράς του απευθύνθηκε μέσα από την κάμερα, ανακοινώνοντας του πως αναδείχθηκε το γκολ του μήνα στη σκωτσέζικη Πρέμιερ Λιγκ!

Στην πιο ίσως συγκινητική στάση που έχει κρατήσει ποτέ Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο Σαμαράς συνεχάρη τον μικρό Τζέι, αφιερώνοντας του σε ένα βίντεο όλα τα κατορθώματα του από δω και πέρα στην καριέρα του, λέγοντας του πως “πλέον εγώ κι εσύ είμαστε ένα”, ενώ του ανακοίνωνε ότι το γκολ του αναδείχθηκε το γκολ του μήνα!

Ο μικρός Τζέι είδε το βίντεο στο σπίτι του στη Γλασκώβη και…. πέταξε από τη χαρά του, μη μπορώντας να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια