Μήνυμα για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων ακόμη και μέσα στις διακοπές του Πάσχα, τις οποίες περιμένουν πώς και πώς οι μαθητές, έστειλε η νεαρή ακτιβίστρια και μαθήτρια από τη Σουηδία Γκρέτα Τούνμπεργκ. Το προσεχές διάστημα θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει την οπτική των μαθητών πάνω στο κρίσιμο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, ενώ αργότερα όπως είπε θα συμμετάσχει σε μαθητική απεργία στη Ρώμη.

“Στο δρόμο προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Ιταλική Γερουσία, το Βατικανό και το Κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα. Την Παρασκευή θα συμμετέχω στη σχολική απεργία στη Ρώμη. Ξέρω ότι είναι διακοπές, αλλά από τη στιγμή που η κλιματική κρίση δεν πηγαίνει διακοπές, δεν θα πάμε ούτε εμείς.”

 

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X