Λένε ότι τα ζώα δεν είναι σε θέση να αγαπούν σε τέτοιο βαθμό όπως οι άνθρωποι. Το “προνόμιο” αυτό όμως, φαίνεται ότι δεν αποτελεί αποκλειστικότητα του ανθρώπου, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που εκπρόσωποι του ζωικού βασιλείου “βάζουν τα γυαλιά” στους ανθρώπους, επιδεικνύοντας απίστευτη αγάπη και τρυφερότητα.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν πολλά είδη ζώων απεικονίζονται να φροντίζουν και να προστατεύουν τα μικρά τους με τρόπο συγκινητικό, δείχνοντας ότι η αγάπη του γονιού είναι ανεκτίμητη αξία, είτε μιλάμε για το ανθρώπινο, είτε το ζωικό είδος.

Για παράδειγμα η μητέρα αρκούδα φροντίζει τα μικρά της για έναν χρόνο και τα εκπαιδεύει για τα δύο επόμενα, ώστε να γίνουν ανεξάρτητα και να προστατεύονται από τους κινδύνους, ενώ οι ρινόκεροι ταΐζουν τα μικρά τους γάλα για τουλάχιστον δύο χρόνια και συνήθως τα έχουν υπό την προστασία τους μέχρι να γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Σε αυτό το διάστημα αναπτύσσεται και καθιερώνεται μία σχέση δυνατή και παντοτινή, η οποία φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες.

anim1

anim2

anim3

anim4

anim5

anim14

anim7

anim8

anim10anim11

anim12

anim15

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια