Μία 16χρονη κοπέλα, πολλά υποσχόμενη κολυμβήτρια, έπεσε νεκρή από το μαχαίρι του φίλου της, όταν του ζήτησε να χωρίσουν, προκειμένου να αφοσιωθεί στην προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η τραγωδία έλαβε χώρα στην πόλη Τολιάτι της Ρωσίας με θύμα την Σοφία Ασκάροβα και θύτη τον επίσης κολυμβητή, αλλά όχι τόσο δυνατό στο άθλημα όσο η 16χρονη, Νικίτα Μαλίγκιν, ο οποίος την μαχαίρωσε τουλάχιστον 30 φορές σε όλο το σώμα της.

Το πτώμα της κοπέλας βρέθηκε σε δάσος στις 23 Δεκεμβρίου, με την αστυνομία να φτάνει στον δράστη σχετικά εύκολα από τα ίχνη που άφησε πίσω του.

Κατά την αναπαράσταση του εγκλήματος, ο δράστης, αφού ομολόγησε, υποστήριξε ότι «τα έχασε» όταν η κοπέλα του αντέδρασε στα παρακάλια του να μείνουν μαζί, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Έχασα τον έλεγχο. Έβγαλα έξω το μαχαίρι μου και άρχισα να τη μαχαιρώνω, δεν θυμάμαι ακριβώς που. Η μόνη μαχαιριά που θυμάμαι ήταν εκείνη που την έριξε κάτω. Προσπάθησε να το σκάσει, αλλά συνέχιζα να τη μαχαιρώνω. Αρχικά δεν είχα καταλάβει τι έκανα. Άρχισα να το συνειδητοποιώ όταν επέστρεφα σπίτι».

Η Σοφία είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στους εθνικούς αγώνες κολύμβησης εφήβων το 2017 και όνειρό της ήταν να εκπροσωπήσει τη χώρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αλιευμένο από το tvxs.gr.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X