Δέκα χρόνια συμπληρώνει ο Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Nosotros, ως ένας “δημόσιος χώρος – χώρος ελευθερίας”, διαλόγου και πολιτισμικής έκφρασης και με αυτή την αφορμή από την 1η μέχρι και τις 25 Απριλίου διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων με θέματα:

*Ελεύθεροι και κοινωνικοί δημόσιοι χώροι

*Κοινά αγαθά – οικολογία

*ΛΟΑΤΚΙ διεκδικήσεις

*Προσφυγικό και κρίση του δυτικού κόσμου

Συζητήσεις και workshops συμπληρώνουν την παραπάνω θεματολογία, με την αυτοοργάνωση στο επίκεντρο, ενώ ο μήνας των εκδηλώσεων πλαισιώνεται με θέατρο – ποίηση – κινηματογράφο – μουσική….

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την οικονομική υποστήριξη δομών αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

 

afisa_nosotros

 

afisa_nosotros2

Θεμιστοκλέους 66, Εξάρχεια
FB : Ελεύθερος κοινωνικός χώρος Nosotros
E-mail : contact.nosotros@riseup.net
Τηλ.επικοινωνίας : 6972461312

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X