Η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται και σήμερα Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Τελετών του Εφετείου Αθηνών. Βρισκόμαστε στην 130ή δικάσιμο και με τη βοήθεια του Golden Dawn Watch θα παρακολουθήσουμε τα όσα συμβαίνουν μέσα στην αίθουσα.

Σημειώνεται πως η εξέταση των κύριων υποθέσεων (δολοφονία Παύλου Φύσσα, επίθεση σε Αιγύπτιους αλιεργάτες, επίθεση σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ) έχει τελειώσει και βρισκόμαστε στη φάση της εξέτασης της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης όπου και εξετάζονται μάρτυρες από συσχετισμένες υποθέσεις. Πολλές από αυτές έχουν ήδη τελεσιδικήσει, όμως το δικαστήριο εξετάζει μάρτυρες και θύματα από αυτές προκειμένου να διαπιστώσει ομοιότητες πράξεων και εμπλοκή σε αυτές τις υποθέσεις όσων κατηγορούνται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικότερη ενημέρωση μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του facebook και στο site του Golden Dawn Watch.

Ακολουθεί η ανταπόκριση από το Twitter:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια