Με την απολογία του Λέοντος Τσαλίκη ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση στη δίκη της ναζιστικής οργάνωσης.

Ο κατηγορούμενος, που ήταν στην καφετέρια «Κοράλλι» μαζί με τον συγκατηγορούμενό του Άγγο όταν ήταν και ο Φύσσας, υποστήριξε ότι δεν παρατήρησε το παραμικρό από την παρέα του Παύλου, «μόνο ο Άγγος μού μετέφερε ότι τον στραβοκοίταξαν του είπαν κάτι για την μπλούζα της Χρυσής Αυγής που φόραγε ανάποδα».

Ισχυρίστηκε επίσης ότι μετά τον αγώνα πήγε στο σπίτι του, όπως και ο Άγγος στο δικό του, και απέδωσε τις τηλεφωνικές κλήσεις με τους συγκατηγορούμενούς του Καλαρίτη και Μιχάλαρο σε πειράγματα για την ήττα του Ολυμπιακού.

Εντύπωση προκάλεσε στην έδρα το ότι ο Τσαλίκης τις επόμενες μέρες δεν θέλησε να μάθει περισσότερα για τη δολοφονία παρόλο που ήξερε ότι ο γείτονας και φίλος του Άγγος ήταν στην Τοπική Οργάνωση της Νίκαιας, την οποία είχε επισκεφθεί και ο ίδιος και ενώ τα μέσα ενημέρωσης είχαν συνεχή ρεπορτάζ για το θέμα.

Έδρα: Δεν είναι περίεργο να μη θέλατε να μάθετε τι είχε συμβεί από τη στιγμή που εμπλέκεστε;

Τσαλίκης: Όχι, δεν ήθελα να μάθω, τους έβαλα σε απόσταση, έπαιρνε η μπάλα και εμένα επειδή ήμουν στην καφετέρια.

Σήμερα και η απολογία του Θ. Τσορβά.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια