Λένε πως τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Τι γίνεται όμως στις περιπτώσεις που τα ράσα-ρούχα κάνουν τον παπά-χαρακτήρα; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό έρχεται στις παρακάτω εικόνες μέσα από τις φωτογραφίες του Frederico Santana Birchal ο οποίος δημιούργησε μία σειρά βασισμένη πάνω στα κοστούμια διάσημων ηρώων ταινιών ή σειρών.

Αρχικά είχε ασχοληθεί με κοστούμια τραγουδιστών, μουσικών και συγκροτημάτων και η δεύτερη version της δουλειάς του ήρθε μέσα από τη μικρή, αλλά και τη μεγάλη οθόνη. Ο Django, η φονική νύφη του Kill Bill, οι πρωταγωνιστές του Big Bang Theory και του Breaking Bad και πολλοί άλλοι φιγουράρουν στις φωτογραφίες του Birchal, δείχνοντας πόσο έντονα μένουν στην εικόνα των θεατών, τα ρούχα των πρωταγωνιστών.

big_bang_theory

breaking_bad

clockwork_orange

dexter

django

fight_club

gangs_of_new_york

good_bad

kill_bill

pulp_fiction

rocky

taxi_driver

two_and_a_half_men

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X