Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η NASA από τη χτεσινή πανσέληνο που συνδυάστηκε με την έκλειψη της σελήνης -σε ένα μοναδικό αστρονομικό φαινόμενο, το οποίο είχε συμβεί τελευταία φορά το 1982 και δεν πρόκειται να επαναληφθεί πριν το 2033- απαθανατίζουν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο το σπάνιο γεγονός. Έχουν τραβηχτεί από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη, ανάμεσά τους και η Ελλάδα και σίγουρα αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο να τις χαζέψεις. Άλλωστε πόσοι κατάφεραν να μείνουν ξύπνιοι όταν συνέβη;

nasa2

nasa3

nasa4

nasa5

nasa7

nasa8

nasa9

nasa10

nasa11

nasa13

nasa12

Περισσότερες ακόμη φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X