Σε επικοινωνία που είχε το Documentonews.gr με τον Λιμενικό Σταθμό Μεγίστης-Καστελόριζου για το θέμα που προέκυψε με τη χελώνα στο λιμάνι του νησιού κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη τόνισαν ότι η χελώνα κυκλοφορεί στο λιμάνι γιατί βρίσκει τροφή.

«Κάθε χρόνο έχουμε δύο με τρεις χελώνες που επισκέπτονται το λιμάνι, εμείς κάναμε αυτοψία μετά το δημοσίευμα του zoosos και διαπιστώσαμε ότι η χελώνα δεν ήταν δεμένη» συμπλήρωσε ο Λιμενάρχης.

Πάντως στο βίντεο που κυκλοφόρησε από το ζωοφιλικό σάιτ zoosos φαίνεται ότι η χελώνα δεν μπορεί να κινηθεί.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια