Στη δημοσιότητα έρχονται συνεχώς νέα στοιχεία για την υπόθεση θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, τα οποία αποδυναμώνουν το αρχικό σενάριο της αστυνομίας για απόπειρα ληστείας. Σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που παρουσίασε σήμερα η ιστοσελίδα documento δακτυλικά αποτυπώματα του Ζακ Κωστόπουλου έχουν βρεθεί μόνο στην εξώπορτα του κοσμηματοπωλείου και όχι εντός του καταστήματος.

Το συγκεκριμένο στοιχείο, όπως σημείωσε η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, Άννυ Παπαρρούσου μιλώντας στην ΕΡΤ,  καταρρίπτει την εκδοχή του κοσμηματοπώλη, ότι «έψαχνε». Σύμφωνα με την ίδια, τα ευρήματα από το έγγραφο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, στάλθηκε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής (26 Σεπτεμβρίου 2018) και πλέον αποτελεί μέρος της δικογραφίας.

Επίσης ταυτίστηκαν δύο τμήματα δακτυλικών αποτυπωμάτων – δεξιός παράμεσος και δεξιός κοτίτης – του κοσμηματοπώλη, τα οποία βρέθηκαν «σε επιφάνεια πάγκου τοποθέτησης κοσμημάτων εντός του κοσμηματοπωλείου». Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο κοσμηματοπωλείο στις 21 Σεπτεμβρίου 2018, εντοπίστηκαν τμήματα αποτυπωμάτων που «παραμένουν ανόμοια με τα αποτυπώματα των ανωτέρω», ενώ τμήμα αποτυπώματος που εντοπίστηκε στην επιφάνεια κορνίζας, η οποία αποτελεί πειστήριο, «είναι ανόμοιο με τα αποτυπώματα των ανωτέρω».

Πολλές απαντήσεις αναμένονται, ακόμη, από το υλικό που έχει βρεθεί από κάμερες καταστημάτων, αλλά και από τα βίντεο που έχουν δοθεί μέχρι στιγμής στη δημοσιότητα.

Νέο Βίντεο Καταρρίπτει τους Ισχυρισμούς της «Απόπειρας Ληστείας» στην Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου

 

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X