Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας αποφάσισε να ταφεί με δικά του έξοδα ο εργάτης που έχασε τη ζωή του στο εργοτάξιο του γηπέδου της ΑΕΚ

Στην ανακοίνωση του δήμου αναφέρεται πως κατόπιν συνεννόησης με την οικογένεια του αδικοχαμένου εργάτη Koco Capollari και σε ένδειξη συμπαράστασης η δημοτική αρχή αποφάσισε την δωρεάν ταφή και την κάλυψη των εξόδων του κυλικείου.

Θυμίζουμε ότι ο 60χρονος εργάτης σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα στο εργοτάξιο του υπό ανέγερση γηπέδου της ΑΕΚ, πέφτοντας στο κενό από μεγάλο ύψος καθώς εργαζόταν σε έναν από τους πυλώνες του γηπέδου σε ημέρα με αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω του παγετού που επικρατούσε τις προηγούμενες μέρες.

Η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, στο Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου, στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Οικοδόμων:

Εργοδοτικό έγκλημα το δυστύχημα στο εργοτάξιο της ΑΕΚ

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια