Πως θα σας φαινόταν η αγαπημένη σας τριλογία να γινόταν κομμάτι μερικών από τους πιο διάσημους πίνακες στην ιστορία; Αδύνατο ή φανταστικό, κι όμως ένας Σκωτσέζος καλλιτέχνης κατάφερε να συνδυάσει τις δυο μεγαλύτερες του αγάπες: την τέχνη και τις ταινίες Star Wars.

Ο David Hamilton αποφάσισε να συνδυάσει γνωστούς πίνακες μεγάλων ζωγράφων και τους χαρακτήρες από την τριλογία του George Lucas. Το αποτέλεσμα; Απλά απίστευτο. Η πριγκίπισσα Λέιλα, ο Άνακιν, τα φωτόσπαθα γίνονται μέρος σε πίνακες του Μιρό, του Ρέμπραντ και άλλων μεγάλων ζωγράφων:

classical-paintings-art-history-star-wars-david-hamilton-3

classical-paintings-art-history-star-wars-david-hamilton-4

classical-paintings-art-history-star-wars-david-hamilton-5

classical-paintings-art-history-star-wars-david-hamilton-6

classical-paintings-art-history-star-wars-david-hamilton-7

classical-paintings-art-history-star-wars-david-hamilton-8

classical-paintings-art-history-star-wars-david-hamilton-9

classical-paintings-art-history-star-wars-david-hamilton-10

classical-paintings-art-history-star-wars-david-hamilton-11

classical-paintings-art-history-star-wars-david-hamilton-12

classical-paintings-art-history-star-wars-david-hamilton-13

classical-paintings-art-history-star-wars-david-hamilton-22

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X