Με απόφαση του Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ Γιώργου Στεργίου διαγράφεται ο Θεόδωρος Γιάνναρος του Δημητρίου από μέλος του κόμματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο Γιάνναρος χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από την ιδιότητά τους ως μέλος του κόμματος.

Η διαγραφή του Θεόδωρου Γιάνναρου έρχεται μετά τη χυδαία ρατσιστική επίθεση κατά Ιρανού πρόσφυγα στο twitter, όπου τον χαρακτήρισε «πίθηκο» και «απόβρασμα».

Χυδαία ρατσιστικά σχόλια από στέλεχος της ΝΔ

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X