Βίντεο από τις διαδηλώσεις της Κυριακής (29/11) για τη Διάσκεψη για το Κλίμα του Παρισιού, όπου διαδηλωτές συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις. Η αστυνομία προσπάθησε να διαλύσει συγκεντρώσεις ακτιβιστών με πρόσχημα τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις και τον περιορισμό των διαδηλώσεων για ασφάλεια χρησιμοποιώντας σπρέι πιπεριού και γκλομπς. Οι Γάλλοι δεν το βάζουν κάτω, σπάνε στο δρόμο τον τρόμο και το φόβο και διαδηλώνουν με κάθε τρόπο.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια