Την ώρα που ο κατηγορούμενος Κωνσταντίνος Κορκοβίλας απαντούσε στις ερωτήσεις της έδρας κατέρρευσε ο Γιώργος Πατέλης, πυρηνάρχης της Νίκαιας. Δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τα ΕΚΑΒ μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο κατηγορούμενος Ρουπακιάς.

«Όταν έδινες την εντολή δεν λιποθύμησες» του φώναξε η Μάγδα Φύσσα

Στην συνέχεια η υπεράσπιση ζήτησε διακοπή της δικής λόγω της ψυχικής αναστάτωσης των κατηγορουμένων από το περιστατικό της αδιαθεσίας του ενός εκ των κατηγορουμένων, όπως και συνέβη.

Πηγή: thepressproject.gr

Σχόλιο 3point:  Από συγκίνηση, από στρες ή από τη ζέστη, η κατάρρευση Πατέλη βρίσκει τον πιο εύστοχο σχολιασμό του από το στόμα της Μάγδας Φύσσα. Η ψυχική αναστάτωση και η αδιαθεσία φαίνεται να ήταν απούσες όταν τα μέλη της Χ.Α., μάλλον με ψυχική ανάταση και πολλή διάθεση, κλωτσούσαν πάγκους μικροπωλητών, προέβαιναν σε ξηλοδαρμούς αλλοδαπών και ημεδαπών και μαχαίρωναν κόσμο στον δρόμο.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια