“Υπάρχει ζωή μετά το ΔΝΤ;” Έγραφε το πανό που είχαν στήσει έξω από το Υπουργείο Οικονομικών αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί σε μια πρωτοφανή διαμαρτυρία με έναν αστυνομικό, έναν πυροσβέστη και έναν λιμενικό… στην κρεμάλα, θέλοντας να δείξουν την τραγική κατάσταση στην οποία θα φέρουν τα νέα μέτρα λιτότητας και περικοπών, τους μισθούς τους.

Αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί διαδηλώνουν εναντίον των περικοπών στο μισθό τους από το πρωί. Με αστυνομικούς να αποκλείουν συναδέλφους τους που στέλνονταν στη Θεσσαλoνίκη προφανώς για να «περιποιηθούν» τους διαδηλωτές που θα κατεβούν στον δρόμο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Αντώνη δύσκολα τα πράγματα…

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

About The Author

To 3pointmagazine.gr είναι αυτοδιαχειριζόμενο μέσο που δεν έχει εκδότες και διευθυντές σύνταξης, ούτε κομματικές και οικονομικές εξαρτήσεις. Ένα μικρό πείραμα που μεγαλώνει διαρκώς, φιλοδοξώντας να ανταγωνιστεί τα κυρίαρχα, παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.

Related Posts