Μετά και το νέο τραγικό περιστατικό θανάτου διανομέα, η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων ξεκαθάρισε με ανακοίνωσή της στα social media ότι σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων προέχει η ασφάλεια των εργαζομένων.

Η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων καλεί τους ντελιβεράδες να αρνηθούν να πάνε στην εργασία τους σε περίπτωση εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων.

«Συνάδελφοι από αύριο προβλέπονται ακραία καιρικά φαινόμενα! Σε περίπτωση χιονόπτωσης ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ και ενημερώνουμε ΑΜΕΣΑ την Επιτροπή! Προέχει η σωματική μας ακεραιότητα και ασφάλεια…», είναι το μήνυμα που συνοδεύει το κείμενο που έχει τίτλο «Ο ακύρηχτος πόλεμος στους διανομείς συνεχίζεται».

Η επιτροπή, μάλιστα, καλεί τα μέλη της να επικοινωνούν τηλεφωνικά για τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν από τις αντιδράσεις εργοδοτών που «μας στήνουν καρτέρι, μας ξυλοκοπούν με σιδερογροθιές, μας απειλούν να πάμε για δουλειά ακόμα και άρρωστοι και μας ζητούν 200.000 ευρώ γιατί τους συκοφαντούμε».

*Αλιευμένο από το tvxs

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια