Μέλη της οργάνωσης Network for Animals δέχθηκαν επίθεση από ντόπιους, όταν κατέγραφαν την κακομεταχείριση ζώων στη Σαντορίνη

Κάθε άλλο παρά κολακευτικές είναι οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου, καθώς χθες (16/7) μέλη της οργάνωσης Network for Animals δέχθηκαν επίθεση από ντόπιους επιχειρηματίες του τουρισμού, σε ντοκιμαντέρ για την κακοποίηση γαϊδουριών και ιπποειδών στη Σαντορίνη.

Όπως καταγγέλλουν, εκτός από τα χτυπήματα που δέχθηκαν με ραβδιά από μια ομάδα 10 ατόμων, σπρώχτηκαν σε γκρεμό όπου δέχθηκαν απειλές πως θα τους ρίξουν από ύψος 300 μέτρων. «Δυστυχώς, αυτή είναι και η αντιμετώπιση που έχουν τα γαϊδούρια όταν έχουν εξαντληθεί ολοκληρωτικά. Ο ιδιοκτήτης τα οδηγεί στο χείλος του γκρεμού και τα πετάει από κάτω. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν σεβασμό στη ζωή», αναφέρει η σχετική καταγγελία που ντροπιάζει την χώρα διεθνώς.

*Από alfavita

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια