Στο Ζ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών εκδικάζεται, αύριο Τρίτη 20 Ιουνίου, η μήνυση της Μάγδας Φύσσα κατά του χρυσαυγίτη που της επιτέθηκε με χυδαίο τρόπο στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας της δίκης της Χρυσής Αυγής στις 15 Φεβρουαρίου.

Οι συνήγοροι της οικογένειας Φύσσα κατέθεσαν μήνυση διότι στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια, ενώ ακούστηκαν προσβολές και απειλές προς τη Μάγδα Φύσσα.

Μάλιστα, ο μηνυθείς, τον οποίο έχει αναγνωρίσει η μητέρα του δολοφονηθέντος μουσικού, αναγνώρισε το άτομο που μεταξύ άλλων της είπε ειρωνικά: «Πού είναι τώρα ο Παύλος;»

Από efsyn

Διάβασε ακόμη:

Ο θάνατος είναι φασίστας

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X