Μουσικοθεατρική παράσταση με θέμα τον έρωτα με αποσπάσματα από ποιήματα των: Λειβαδίτη, Κοσμαδάκη, Βακαλόπουλου, Ρίτσου, Νερούδα, Κάλο, Χιόνη, Χριστιανόπουλου, Γκανά, Αναγνωστάκη, Μπουκόφσκι, Ανεστόπουλου, Κούνδουρου.

Ένα βράδυ έπεσε η ιδέα! Η συμμετοχή απροσδόκητη. Τα παιδιά πρόθυμα, υπάκουα, παθιασμένα! “Έρωτες, έρωτες, των ανθρώπων μέγα κακό!” Μια μουσικοθεατρική παράσταση από καρδιάς! Λειβαδίτης, Κοσμαδάκη, Βακαλόπουλος, Ρίτσος, Νερούδα, Κάλο, Χιόνης, Χριστιανόπουλος, Γκανάς, Αναγνωστάκης, Μπουκόφσκι, Ανεστόπουλος, Κούνδουρος.

Ο τίτλος δανεικός από ταινία του Σταύρου Τσιώλη! Μας άρεσε! Τον κλέψαμε! “Διότι οι άνθρωποι δε συγχωρούν αυτούς που από έρωτα εκπέσανε”.

Συνταξιδιώτης μας επί σκηνής ο Δημήτρης Παγωμένος με την κιθάρα του!

14 Απριλίου! Στα μισά της άνοιξης! Με ανθισμένες πασχαλιές! Σας υποσχόμαστε ότι θα μοσχοβολούν γεράνια!

Σας υποσχόμαστε ότι θα μοσχοβολά ο έρωτας! Μήπως κι αλλάξει κάτι στις χαλασμένες καρδιές μας!

Φωτογραφία: Πόπη Αεράκη

Πότε;

Σάββατο 14 Απριλίου στο Συνεδριακό Χώρο Αρκαλοχωρίου στις 21.00

Και το event στο facebook

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια